Resultaten voor met openbaar vervoer

met openbaar vervoer
Openbaar vervoer ov Onderwerp Rijksoverheid.nl.
Afspraken met NS en ProRail. Eisen aan dienstregeling openbaar vervoer. Goede verbindingen en aansluitingen openbaar vervoer. Maatregelen tegen onveiligheid in het openbaar vervoer. Ongelukken met bus, tram of metro voorkomen. Openbaar vervoer als alternatief voor de auto. Toekomstbeeld openbaar vervoer 2040.
Vervoer naar Schiphol
DeLaMar Theater Openbaar vervoer.
Als onderdeel van de vernieuwing van het Leidseplein is in de Marnixstraat de nieuwe tramhalte Leidseplein per maandag 19 juni in gebruik genomen voor lijn 7 en 10. Dit is direct tegenover het DeLaMar Theater en daarom de perfecte uit en instaphalte voor onze bezoekers.
gordijnen op rails
Openbaar vervoer.
Vanuit Amstelveen Westwijk en Bovenkerk.: Lijn 165: Richting Amstelveen busstation, overstappen op lijn 174: Richting Uithoorn uitstappen bij halte Ziekenhuis. Meer informatie: Openbaar Vervoer Reisinformatie, www.9292.nl, telefoonnummer: 0900 9292 070, per minuut. In de centrale hal kunt u uw OV-chippas opladen.
Keyboost Vlaanderen
9292 reist met je mee 9292.nl.
Bekijk alle verstoringen. Er gebeurt veel in het openbaar vervoer in Nederland. De meest relevante berichten over het OV, evenementen die goed met het OV bereikbaar zijn en OV-voordeeltjes lees je hier. 50 jaar metro in Rotterdam. Laatste update: vrijdag 9 februari 2018 1200: Riveer in 9292 Reisplanner.
Ziggo Dome Openbaar vervoer.
Helaas geen nieuwsberichten gevonden. Met trein, bus en metrostations op loopafstand, kun je de Ziggo Dome gemakkelijk met openbaar vervoer bereiken. Plan je reis met het OV. In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht.
Met openbaar vervoer naar AFAS Live.
Het NS en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van AFAS Live in de ArenAPoort. Snel en eenvoudig de route van huis naar AFAS Live met het openbaar vervoer: www.9292.nl. Voor treininformatie, raadpleeg dan de website van de NS: www.ns.nl.
9292 reist met je mee 9292.nl.
van 5 mrt 2018 1428: uur tot 7 mrt 2018 1700: uur. Bekijk alle verstoringen. Er gebeurt veel in het openbaar vervoer in Nederland. De meest relevante berichten over het OV, evenementen die goed met het OV bereikbaar zijn en OV-voordeeltjes lees je hier.
ANWB Reisplanner ov route openbaar vervoer plannen.
Reizen met het openbaar vervoer. Reizen met het openbaar vervoer heeft een hoop voordelen: het is relatief goedkoop, milieuvriendelijk en in bijvoorbeeld de trein of bus kan je lekker onderuitzakken met de krant of alvast werk voorbereiden of huiswerk maken.
U gaat met het openbaar vervoer naar uw werk.
Brochures en publicaties. U gaat met het openbaar vervoer naar uw werk. Bent u in loondienst? En reist u met het openbaar vervoer tussen uw woning en uw werk? Dan mag u onder bepaalde voorwaarden een vast bedrag aftrekken van uw inkomen.

Contacteer ons