Op zoek naar openbaar vervoer antwerpen?

openbaar vervoer antwerpen
Vervoer Antwerpen Belgie Openbaar vervoer: bus, trein, metro, tram Antwerpen.
De Lijn heeft een eigen website delijn.be, waarop je plattegronden en netplannen voor de tram en de bus in Antwerpen eenvoudig op kunt zoeken. Gehandicapten vervoer Antwerpen. Voor gehandicapten is het openbaar vervoer in Antwerpen probleemloos te doen. Rolstoelgebruikers kunnen overal in de stad de bus of de tram nemen.
Taxi Utrecht
Antwerpen openbaar vervoer.
Een tip voor wie van geld besparen houdt: Met de Antwerp City Card mag je niet alleen de belangrijkste musea en bezienswaardigheden van Antwerpen gratis bezoeken, je kunt binnen de geldigheidsduur van deze toeristenkaart ook gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Antwerpen.
loodgieters
Antwerpen vervoer.
Antwerpen is compact genoeg om veel afstanden te voet te kunnen overbruggen. Wie echter grotere afstanden wil overbruggen die kan beter gebruik maken van het openbaar vervoer. Antwerpen heeft een goed netwerk van bus, tram en metro waarmee je veel plekken in de stad goedkoop en vrij snel kunt bereiken.
sparen
Antwerpen vervoer.
Op Linkeroever, aan de overzijde van de Schelde, kan men de hele dag gratis parkeren. Dit ligt wat verder van het stadcentrum, maar vanaf daar is het op allerlei manieren mogelijk om via het openbaar vervoer de binnenstad te bereiken. De stations Antwerpen Centraal en Antwerpen-Berchem zijn haltes voor internationale treinen en intercitytreinen.
Openbaar vervoer Antwerpen Antwerpen-Nu.nl.
Reizen naar Antwerpen. Openbaar vervoer in Antwerpen. Het centrum van Antwerpen is niet al te groot. De meeste bezienswaardigheden zijn dan ook goed te voet bereikbaar. Ongeveer 20 procent van het historisch centrum van Antwerpen is verkeersvrij en tijdens heel wat zomerse evenementen krijgen wandelaars absolute voorrang.
Openbaar vervoer Antwerpen. Openbaar vervoer Antwerpen.
Openbaar vervoer Antwerpen. Antwerpen is een grote stad, waar voldoende openbaar vervoer met handige verbindingen. Dus waar je ook moet zijn in Antwerpen met het openbaar vervoer kun je er over het algemeen goed komen. Openbaar vervoer vanaf treinstation Antwerpen.
Routeplanner De Lijn.
U hebt nog geen routes bekeken. Tip: bezoek deze website ook eens met een smartphone! delijn.be werkt ook op smartphones. Surf er gerust eens naartoe. Of gebruikt u liever onze apps? Avond en nachtvervoer. Vervoer naar evenementen. Vervoerbewijs op je gsm.
Openbaar vervoer in Antwerpen, Antwerpen Vervoer AntwerpHotel.
Winkelen in Antwerpen. Openbaar vervoer in Antwerpen. in Antwerpen Vervoer. De Lijn verzorgt het openbaar vervoer in Antwerpen. De Lijn verzorgt het openbaar vervoer per bus en tram in Antwerpen. De tram is een snelle manier om je door de stad te verplaatsen.
Routeplanner voor openbaar vervoer.

Contacteer ons