Zoeken naar openbaar vervoer antwerpen

openbaar vervoer antwerpen
Openbaar vervoer Internationale luchthaven Antwerpen.
Met het openbaar vervoer. Het station Antwerpen-Berchem ligt vlak bij luchthaven Antwerpen en heeft een uitgebreid aanbod nationale treinverbindingen. Bus 51, 52 en 53 brengt u in slechts 10 minuten tijd naar luchthaven Antwerpen. Voor internationale verbindingen kan u terecht in het station Antwerpen-Centraal.
Antwerp Taxi
Routeplanner voor openbaar vervoer.
Openbaar Vervoer Den Haag
Openbaar vervoer Antwerpen Alles wat je erover moet weten.
Openbaar vervoer Antwerpen. november 29, 2017. Baja Bikes Antwerpen, openbaar vervoer Antwerpen. De Vlaamse stad is niet heel groot maar om snel van de ene kant naar de andere te komen, kun je het best gebruik maken van het openbaar vervoer.
openbaar vervoer naar rotterdam airport
Vervoer Antwerpen Belgie Openbaar vervoer: bus, trein, metro, tram Antwerpen.
De Lijn heeft een eigen website delijn.be, waarop je plattegronden en netplannen voor de tram en de bus in Antwerpen eenvoudig op kunt zoeken. Gehandicapten vervoer Antwerpen. Voor gehandicapten is het openbaar vervoer in Antwerpen probleemloos te doen. Rolstoelgebruikers kunnen overal in de stad de bus of de tram nemen.
goedkope halloween kostuums dames
Openbaar vervoer Antwerpen. Openbaar vervoer Antwerpen.
Openbaar vervoer Antwerpen. Antwerpen is een grote stad, waar voldoende openbaar vervoer met handige verbindingen. Dus waar je ook moet zijn in Antwerpen met het openbaar vervoer kun je er over het algemeen goed komen. Openbaar vervoer vanaf treinstation Antwerpen.
Routeplanner De Lijn.
U hebt nog geen routes bekeken. Tip: met de vernieuwde realtime-info weet je wanneer je bus of tram aan de halte zal stoppen. Informeer je in realtime aan de halte, via de app of op deze website. Ongeveer 90% van de aankondigingen met het nieuwe systeem is correct. Avond en nachtvervoer. Vervoer naar evenementen.
Antwerpen openbaar vervoer.
Een tip voor wie van geld besparen houdt: Met de Antwerp City Card mag je niet alleen de belangrijkste musea en bezienswaardigheden van Antwerpen gratis bezoeken, je kunt binnen de geldigheidsduur van deze toeristenkaart ook gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Antwerpen.
Openbaar vervoer.
De Noorderplaats is de tweede halte na de Rooseveltplaats. De bussen van de Rooseveltplaats rijden frequent en het is meestal dan ook slechts even wachten op een bus. Van het Centraal Station rijdt bus 31 naar de Noorderplaats. INFO De Lijn Antwerpen.
Station Antwerpen Centraal 9292.nl.
Missie, visie en kernwaarden Geschiedenis Diensten Werken bij 9292 Pers Media Algemene Leveringsvoorwaarden. Contact en service. Veelgestelde vragen OV-bedrijven Meer informatie en route. Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 9292 090, p/m max. Naar de homepage. Station Antwerpen Centraal.

Contacteer ons