Meer resultaten voor openbaar vervoer arnhem

openbaar vervoer arnhem
Contact en routegegevens Nederlands Openluchtmuseum Arnhem.
Volg vanaf alle omringende snelwegen de ANWB-borden Arnhem-Noord Openluchtmuseum/Burgers Zoo. Wegwerkzaamheden A12 najaar 2015. Met het hele gezin eropuit? Met de Meermanskaart reist u met twee volwassenen en vier kinderen reizen samen voor 1950 per dag. Vanaf Centraal station Arnhem vertrekken. Stadsbus 3 ri Burgers Zoo uitstaphalte Openluchtmuseum. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum 5 min. Lijn 8 ri Arnhem Presikhaaf. Deze stopt 2x per uur op de Julius Röntgenweg 4 min lopen naar entree. Dit is de oude halte Openluchtmuseum Zuid. Bus 91 uitstaphalte Moscowa.
Arnhem Taxi
Breng.
Ja bereken 5 minuten extra overstaptijd. Meer informatie en route. Breng rijdt in de regio Arnhem-Nijmegen. Breng verzorgt het openbaar vervoer per bus en trein in de regio Arnhem-Nijmegen. Dit doen zij in opdracht van de Stadsregio Arnhem Nijmegen SAN. Breng is een merknaam van Connexxion. Openingstijden van Breng klantenservice. maandag t/m zaterdag 8.00 19.00 uur. Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op. 9292 reist met je mee.
hotel arnhem
Bushalte Centraal Station.
Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Heb je extra overstaptijd nodig? Ja bereken 5 minuten extra overstaptijd. Bushalte Centraal Station Arnhem. Login om deze locatie toe te voegen aan je favorieten Plan mijn reis. Tijd Richting Lijn Reisdetails. Bestemming Arnhem CS via DierenArnhem CS via BeekbergenArnhem CSArnhem CS via De Maten.
Taxi Centrale Arnhem
actueel arnhem centraal.
Onder leiding van de Bouwcombinatie OVT Arnhem is hiervoor een verkeersplan ontwikkeld. Aanleg bouwroute voor station Arnhem. Binnenkort begint de bouw van de Openbaar Vervoer Terminal Arnhem OVT in het stationsgebied. Voordat deze daadwerkelijk van start gaat wordt eerst de verkeerssituatie op het Stationsplein gewijzigd. Wifi-tuin uitgang Sonsbeekzijde De gemeente Arnhem opent een wifi-tuin tegenover uitgang Sonsbeekzijde van Arnhem Centraal. Station Arnhem heeft zn Olympische tunnel. Ook op station Arnhem kunnen reizigers deze weken volop genieten van de Olympische Spelen. NS en gemeente hebben bij de ingang van de perrontunnel een groot beeldscherm opgehangen waarop live NOS-beelden van de Spelen zijn te zien.
hotel arnhem
Openluchtmuseum Arnhem Ervaar het OV.
Met het openbaar vervoer maak je er een gezellig dagje weg van. In het openluchtmuseum is alles in oude stijl. Niet alleen de winkels boerderijen en boerencafés maar ook de mensen wie er rond lopen. Zij vertellen graag over hun leven en het werk dat ze verrichten. Op het kindererf kunnen kinderen spelenderwijs kennis maken met de klusjes en de dieren die vroeger aanwezig waren. Winterseizoen 05 december t/m 17 januari 2016. Zomerseizoen 25 maart t/m 30 oktober 2016.
Arnhem Taxi
Station Arnhem Centraal.
Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Heb je extra overstaptijd nodig? Ja bereken 5 minuten extra overstaptijd. Login om deze locatie toe te voegen aan je favorieten Plan mijn reis. Tijd Richting Spoor Reisdetails. Stopt ook in De Klomp. Stopt niet in Arnhem Zuid. Stopt ook in Olst Wijhe.
Arnhem Taxi
Rijnstate Route en parkeren.
Parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich in P1 op straatniveau en op P2. De plekken zijn extra ruim en aangeduid met borden. Rijnstate Arnhem is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Arnhem wordt u met de buslijnen 3 8 en 9 voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292ov.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 9292 70 cent per minuut. Rijnstate Arnhem beschikt over een elektrische oplaadpaal links naast de hoofdingang. Heeft u een elektrische auto en bent u in de buurt van Rijnstate Arnhem dan kunt u uw auto daar opladen. Rijnstate Privacy Disclaimer Sitemap Alg.
Taxi Centrale Arnhem
Home Breng.
Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Dienstregeling / haltevertrektijden Zoek dienstregeling. Of zoek een halte. Onbeperkt met de bus in Arnhem-Nijmegen? Bestel m in de webshop. Onbeperkt met de bus in Arnhem-Nijmegen? Bestel m in de webshop. 17 januari Nieuwe tarieven RITkaartjes Breng in februari. 21 december De nieuwe tarieven van Breng. 11 november De nieuwe dienstregeling van Breng.
Bustijden voor Arnhem.
Bustijden voor Arnhem De huidige bustijden voor de bus voor stadsbussen in Arnhem Gelderland. De dienstregeling voor het openbaar vervoer in Gelderland Nederland.

Contacteer ons