Op zoek naar openbaar vervoer app?

openbaar vervoer app
Nieuwe app voor chipkaartloos ov-reizen NRC.
Foto Remko de Waal/ANP. Reizen in het openbaar vervoer kan vanaf donderdag op een nieuwe manier zonder ov-chipkaart. Plannen en betalen van trein, tram en bus gaat via de app Tranzer op de smartphone. Alle vervoerders voor het spoor werken mee, Connexxion ook voor busvervoer.
tafelzeil
Apps Mobiel 9292.nl.
Check onderweg hoe laat je aansluitende bus vertrekt en of er wijzigingen zijn op jouw traject. De app werkt ook prima zonder een Mijn 9292-profiel, alleen is synchronisatie dan niet mogelijk. App voor iPhone Android. In het kort.: Real time reisplanner voor al het openbaar vervoer in Nederland.
motorolie
Dienstregeling 2018: dit zijn de beste OV apps voor het openbaar vervoer.
Daarnaast zijn vaak net wat andere functies beschikbaar die van pas kunnen komen in de regio waar het busbedrijf zijn routes heeft. We zetten de verschillende openbaar vervoer apps voor je op een rij. In 2016 bracht vervoersbedrijf de Arriva app uit.
Taxi Utrecht
10 Slimme OV-apps: nog slimmer van A naar B met het OV.
Vergelijkbaar met de Openbaar Vervoer app, maar dan voor Android in plaats van voor Iphone. De app laat realtime bustijden zien en geeft door middel van kleurtjes aan of de bus op tijd, te laat of juist te vroeg is.
bezwaar uwv
Moovit: Openbaar Vervoer in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Moovit: Openbaar Vervoer 4. Stap voor stap begeleiding. Moovit App Global LTD. 13 in Navigatie. Biedt inapp aankopen. Moovit is de 1 app voor lokaal transport ter wereld, heeft het vertrouwen van 120 miljoen passagiers over meer dan 2000 steden, en werd geselecteerd door de App Store als een van de beste apps van 2017.
Beste openbaar vervoer apps voor trein, bus en tram op de iPhone.
Als je met het openbaar vervoer gaat, dan is het fijn als je van deur tot deur gebracht wordt. Of je nu met de bus, trein, metro of tram gaat, voor elk type openbaar vervoer is er een geschikte app.
Gratis Openbaar Vervoer Informatie Apps.
U kunt het reizen via het openbaar vervoer tegenwoordig altijd en overal plannen met behulp van een mobiele app. Naast 9292 voor reizen binnen Nederland zijn er ook verschillende gratis apps die openbaar vervoer informatie geven voor grote steden over de hele wereld.

Contacteer ons