Resultaten voor openbaar vervoer app

openbaar vervoer app
GVB app I amsterdam.
Of je nu bekend met Amsterdam bent omdat je hier woont, of omdat je een bezoekje aan de s. Deze app is handig om in Amsterdam en de rest van Nederland de snelste routes uit te stippelen met het openbaar vervoer, inclusief trein.
rotterdam den haag vliegveld
banner.
google adwords account
Beste gratis apps Reizen Vervoer Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
NS Reisplanner Xtra De app NS Reisplanner Xtra geeft aan hoe de treinen rijden en neemt ook andere soorten openbaar vervoer mee in de reisplanning. Verder kun je meldingen over storingen en vertragingen laten geven voor je vaste trajecten. Per station zie je winkels en waar OV-fietsen staan.
wasmachine beko
Openbaar vervoer in Wenen Alles over Wenen.
Er zijn trouwens naast de Viennacard ook nog diverse andere kaartjes, ben je namelijk van plan om niet zo heel veel met het openbaar vervoer te reizen dan zijn de enkeltjes ook een aanrader, deze kosten 220, per keer, en zijn ook in een soort van strippenkaart vorm te koop.
makita accu gereedschap
Czech Republic 10 Handige apps voor reizigers naar Tsjechië.
De app leidt u door de stad en geeft u zowel interessante als praktische tips. Pubtran: App voor openbaar vervoer; voor Android. Jízdní ády: App voor openbaar vervoer; voor Apple. Top 100: Een app met volledige informatie over de 100 populairste plekken van Tsjechië.
NS Reisplanner-app en 4 alternatieven voor het openbaar vervoer.
Deze app is niet echt als alternatief voor NS Reisplanner te gebruiken, maar wel behoorlijk handig als je vaak met het openbaar vervoer gaat. De app is een metgezel voor je ov-chipkaart, en biedt een overzicht van je reisgeschiedenis en je actuele saldo.
Nieuwe app voor chipkaartloos ov-reizen NRC.
Reizen in het openbaar vervoer kan vanaf donderdag op een nieuwe manier zonder ov-chipkaart. Plannen en betalen van trein, tram en bus gaat via de app Tranzer op de smartphone. Alle vervoerders voor het spoor werken mee, Connexxion ook voor busvervoer.
Moovit: de app voor realtime openbaar vervoer Live Forward.
Zelf maak ik veel gebruik van het openbaar vervoer. Er zijn meerdere apps die mij helpen om van A naar B te komen. Nu heb ik Moovit ontdekt, een app die erg handig is en ook in het buitenland werkt!
Zo werkt openbaar vervoer in Londen.
Al in al is het openbaar vervoer overdag meestal sneller, maar s avonds laat als er geen bussen of metros meer rijden of als je zin hebt in een beetje luxe, dan is Uber mijn echte go-to. Een uber bestellen doe je met de Uber app op je telefoon.

Contacteer ons