Meer resultaten voor openbaar vervoer app

openbaar vervoer app
Dienstregeling 2018: dit zijn de beste OV apps voor het openbaar vervoer.
Daarnaast zijn vaak net wat andere functies beschikbaar die van pas kunnen komen in de regio waar het busbedrijf zijn routes heeft. We zetten de verschillende openbaar vervoer apps voor je op een rij. In 2016 bracht vervoersbedrijf de Arriva app uit.
Weer Arnhem
Live Openbaar Vervoer.
intercity richting den haag. Voertuigen Voertuigen zonder rit Haltes OV-fiets locaties Verkeer. Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Informatie over je gebruik van deze site wordt gedeeld met Google.
siemens
ANWB De beste reisapps.
We zochten de allerleukste apps voor je uit, zowel voor iOS en Android. Nieuw: ANWB Vakantiehulp app Handige reisapps Mifi. Hier vind je apps over onder andere vertalen, openbaar vervoer, nieuws, het weer en geldzaken. Apps uit de Kampioen. De redactie van de Kampioen weet als de beste welke apps je deze vakantie niet mag missen!
wimperextensions
Beste openbaar vervoer apps voor trein, bus en tram op de iPhone.
Als je met het openbaar vervoer gaat, dan is het fijn als je van deur tot deur gebracht wordt. Of je nu met de bus, trein, metro of tram gaat, voor elk type openbaar vervoer is er een geschikte app.
rotterdam den haag vliegveld
Nieuwe app voor chipkaartloos ov-reizen NRC.
Reizen in het openbaar vervoer kan vanaf donderdag op een nieuwe manier zonder ov-chipkaart. Plannen en betalen van trein, tram en bus gaat via de app Tranzer op de smartphone. Alle vervoerders voor het spoor werken mee, Connexxion ook voor busvervoer.
De Arriva App.
Met de Arriva app plan je gemakkelijk je reis met het openbaar vervoer in heel Nederland. Onderweg kun je actuele informatie ontvangen over je geplande reis, zodat je altijd op de hoogte bent. de Arriva app is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.
OVinfo Apps op Google Play.
App voor Openbaar vervoer in Nederland: met deze app kun je vertrektijden, vertragingen en posities opvragen voor alle treinen, bussen, trams en metro's' in Nederland. Wij zijn een onafhankelijke partij die de beschikbare data vanuit vervoerders verwerkt tot actuele vertrektijden.
9292 in de App Store.
Onderweg je reis checken. Met deze app is de 9292 real time reisplanner nóg mobieler. Check onderweg hoe laat je aansluitende bus vertrekt en of er wijzigingen zijn op jouw traject. Real time reisplanner voor al het openbaar vervoer in Nederland.
GVB app I amsterdam.
Of je nu bekend met Amsterdam bent omdat je hier woont, of omdat je een bezoekje aan de s. Deze app is handig om in Amsterdam en de rest van Nederland de snelste routes uit te stippelen met het openbaar vervoer, inclusief trein.

Contacteer ons