Resultaten voor openbaar vervoer groningen

openbaar vervoer groningen
Openbaar vervoer Groningen.
Hoofdstation Groningen is een kopstation met een schitterend gerestaureerde stationshal let vooral op het plafond van beschilderd papier maché en een klassieke restauratie. Op het Hoofdstation zijn de bussen en treinen naar bestemmingen in de provincie en ver daarbuiten te vinden. Na binnenkomst van het Hoofdstation liggen aan de oostkant de perrons voor de treinen van en naar Zwolle en vervolgens Amersfoort Amsterdam Schiphol Utrecht Rotterdam en Leer in Duitsland via Winschoten en Bad Nieuweschans. Aan de westzijde bevinden zich de perrons voor Leeuwarden Delfzijl en Roodeschool.
taxi groningen schiphol
Openbaar vervoer in Groningen Informatie.
Klik hier voor meer informatie. Groningen is prima met het openbaar vervoer te bereiken. De bus is het gemakkelijkste vervoersmiddel om je voort te bewegen in Groningen maar ook de taxi is een goede optie. Wij geven je een overzicht van de verschillende manieren om met het openbaar vervoer in en naar Groningen te reizen. Het algemene vervoersbewijs voor het openbaar vervoer in Nederland is de OV-chipkaart. Deze kaart wordt in Groningen zowel gebruikt voor vervoer met de trein als voor vervoer met de bus. Bekijk de pagina over de OV-chipkaart voor meer informatie.
schiphol taxi groningen
Naar het ziekenhuis met het OV.
Delen via Facebook Twitter of Mail. Naar het ziekenhuis met het OV. Goed bereikbaar met het OV. Het Martini Ziekenhuis is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse stads en regiobuslijnen stoppen aan het Van Swietenplein voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Bekijk hier vast de plattegrond van het ziekenhuis. Kom bij ons werken. Martini voor uw kind. Blijf op de hoogte.
schiphol taxi groningen
Openbaar vervoer in Groningen stad Wikipedia.
Uit Wikipedia de vrije encyclopedie. Ga naar navigatie zoeken. Een gelede bus van Qbuzz die in Groningen actief is. Het openbaar vervoer in de stad Groningen bestaat uit treinverbindingen van de Nederlandse Spoorwegen en Arriva stads en streekbussen van Qbuzz en streekbussen van Arriva Touring. Groningen beschikt over drie stations station Groningen door Qbuzz aangeduid als hoofdstation station Groningen Noord en station Groningen Europapark. De stad heeft een uitgebreid lijnennet van stadsbussen en ook veel streekbuslijnen hebben hun eindpunt in Groningen. De Stationsweg is het belangrijkste knooppunt van openbaar vervoer in Groningen. 1.2 Elektrische tram en trolleybus.
taxi bob groningen
Station Groningen.
Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Heb je extra overstaptijd nodig? Ja bereken 5 minuten extra overstaptijd. Login om deze locatie toe te voegen aan je favorieten Plan mijn reis.
Info en tarieven OV Nieuws uit Groningen.
Op deze pagina vindt u informatie over de diverse vormen van openbaar vervoer in de provincie Groningen en tariefinformatie. In Groningen worden de diverse soorten vervoer per bus verzorgd door concessiehouders Qbuzz algemeen busvervoer en Arriva Touring HOV-lijnen 305 314 315 325 335. Zij rijden met vele bussen iedere dag door de hele provincie en in Drenthe om reizigers van a naar b te brengen. Er zijn diverse soorten bussen. In de stad Groningen is er een stadsdienst verzorgd door Qbuzz.
Openbaar vervoer.
Route in het UMCG. U kunt het UMCG goed bereiken met het openbaar vervoer. Zowel stads als streekbussen rijden vanaf NS-centraal station in ongeveer tien minuten naar het UMCG. Er zijn bussen die bij de hoofdingang stoppen bij de zij-ingang aan de Oostersingel en bij ingang Noord aan de Antonius Deusinglaan.
Parkeren en openbaar vervoer in Groningen.
Met de auto of het openbaar vervoer naar Groningen? Er zijn genoeg parkeerplaatsen en verbindingen in de gehele provincie. Parkeren in de stad Groningen. De toch al zo grote aantrekkingskracht van Groningen groeit nog altijd. Er komen steeds meer mensen op de. Parkeren en Reizen PR Groningen. PR staat voor Park and Ride oftewel de auto op een parkeerterrein neerzetten en met de bus verder gaan. Hoofdstation Groningen is een kopstation met een schitterend gerestaureerde stationshal let vooral op.
OV per bus in Groningen en Drenthe.
Qbuzz regio Utrecht U-OV Over Qbuzz. 5 minuten extra overstaptijd. Vergeten uit te checken. Vergeten uit te checken. Bel ons 0900 7289965. App ons 06 5747 4275. Klik hier voor de vertrektijden van uw lijn of halte. Vul uw lijnnummer of halte in. Vakantie leuke uitjes en aangepaste dienstregeling. Maandag 13 februari 2017.

Contacteer ons