Resultaten voor openbaar vervoer kaart amsterdam

openbaar vervoer kaart amsterdam
Ontdek Amsterdam GVB.
Ons openbaar vervoer is dé manier om de stad te leren kennen en alle bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Met 15 tramlijnen, 43 buslijnen, 4 metrolijnen en 6 veerverbindingen brengen we je graag door de hele stad, ook s nachts. Lees de toeristen pagina. Dagje Amsterdam en Volendam combineren? Met de Amsterdam Region Travel Ticket kun je zowel met de lijnen van GVB als die van de streekvervoerders Connexxion en EBS reizen en met de trein van NS. Een ideale kaart voor bezoekers van de regio Amsterdam; bezoek Amsterdam en bijvoorbeeld Volendam, de Zaanse Schans of Haarlem en doe dit met één ticket.
tafelzeil
OV-chipkaart abonnement Amsterdam: het totaaloverzicht.
Prijs per maand: 47 Prijs per maand met reductie: 31 47 Per maand. In regio Den Haag en/of Rotterdam kunt u onbeperkt reizen met het openbaar vervoer van Connexxion, HTM, HTMbuzz, RET en Veolia binnen het geldigheidsgebied van uw centrumzone en sterwaarde.
motorolie
Gratis openbaar vervoer voor ouderen aanvragen Gemeente Amsterdam.
na 1 januari 2015 AOW gekregen. Hebt u een hoger inkomen, maar zit u in de schuldsanering via de Wet schuldsanering natuurlijke personen WSNP of de Kredietbank Amsterdam? Dan hebt u misschien ook recht op het gratis OV-abonnement. Geef dit aan op het aanvraagformulier. Niet in combinatie met de Tegemoetkoming Aanvullend Openbaar Vervoer.
Taxi Utrecht
Plattegronden GVB.
Met gepast geld betalen. Veiligheidsteam Openbaar Vervoer VOV. Tickets Info balie. OV-chipkaart zaken regelen. Werk aan de rails. Toestemming filmen en fotograferen. Unlimited access to all our rides. Welk kaartje voor een dagje uit. GVB dag of meerdagenkaart. Musea en theaters vinden op de kaart. Tram 2 toeristische attractie. Met GVB naar de buurten. Zakelijk portal voor abonnementen. Veelgestelde vragen over verlengen abonnement. I travel Business Card. Vervoer bij evenementen en congressen. Vergunning aanvragen aannemers. Naast de digitale lijnenkaart, zijn er ook plattegronden die je als pdf kunt downloaden. Lijnenkaart alle lijnen. Stations plattegronden in pdf. Groepen lijnen op de digitale kaart. Lijnen en dienstregeling. Haltes en vertrektijden. Attracties en bestemmingen. Producten en tarieven. Verkoopautomaten en service punten. Plan uw reis. Vertrek / aankomst. Vertrek / aankomst. Plan mijn reis. Het zone overzicht vind je op de lijnenkaart onder het menu lagen. Zet de zonelaag aan, plan je reis of bekijk een lijn. Zoom zo nodig in om het zonenummer te zien. tel: 0900 80 11. Tickets Info balies. 1000 CC Amsterdam.
verhuizen amsterdam
Op deze kaart kun je elke tram en metro volgen AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Daar vind je niet alleen real time alle trams, treinen en metro's' in Amsterdam, maar zelfs wereldwijd. Maar de Amsterdamse kaart is wel veruit de leukste. Je kunt precies zien waar ieder tram en metrotoestel zich op dit moment bevindt.
Amsterdam: kaart voor openbaar vervoer voor 1 tot 7 dagen.
Zwitserse Frank CHF. Amsterdam: kaart voor openbaar vervoer voor 1 tot 7 dagen. Product ID: 97926. Amsterdam: kaart voor openbaar vervoer voor 1 tot 7 dagen. 46, / 5 781 Beoordelingen. Duur 1 dag 7 dagen. Deze activiteit draagt ons keurmerk!
Vervoer in Amsterdam Mamyloe.
Het bestaat uit tram, bus, metro en bootverbindingen. Het openbaar vervoer is een leuke en handige manier om Amsterdam te ontdekken. Vooral die bootverbindingen, super leuk! Tip: koop via Mamyloe een kaartje voor de hop on hop off canal bus een boot. Je vaart dan over de grachten en kunt op verschillende plekken in en uit stappen! Reizen met de bus, tram of de metro. GVB verbindt Amsterdam, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Op www.gvb.nl vind je alle informatie over het reizen met de bus, tram en/of met de metro in Amsterdam. Ook biedt deze site je informatie over waar je tickets kunt kopen, van hoe laat tot hoe laat de locaties geopend zijn voor het kopen van die tickets etc. GVB dag of meerdagen kaart.
Dagkaart voor tram, bus en metro in Amsterdam Amsterdam-Nu.
In de bus kun je alleen een 24-uur kaart kopen. Alle kaarten kun je kopen bij de de verkoop en oplaadautomaten in metrostations geen kinderkaarten. VVV kantoren in Amsterdam maar zij hebben slechts een beperkt assortiment. Kijk voor meer informatie over de dagkaart en de meerdagenkaarten op de website van GVB Amsterdam.
OV-chipkaart Toeristen.
Vul dit formulier volledig in en stuur het samen met de kaart naar het adres dat op het formulier staat. Het is ook mogelijk om een 24-uurskaartje te kopen. Deze dagkaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart en is geldig voor het hele openbaar vervoer netwerk in Amsterdam.

Contacteer ons