Meer resultaten voor openbaar vervoer leiden

openbaar vervoer leiden
Routebeschrijving LUMC.
Het LUMC ligt op loopafstand aan de achterzijde van station Leiden Centraal. Alle streekbussen naar Leiden stoppen ook bij Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Bargelaan achterzijde van het station. Alle bussen stoppen op het busstation aan de voorzijde van het station. Voor actuele openbaar vervoersinformatie kunt u ook bellen met de OV-reisinformatie 0900-9292 75 cent per minuut of via internet.: Openbaar Vervoer Informatie.
schiphol taxi Leiden
Openbaar vervoer in Leiden OV in Nederland Wiki.
Het openbaar vervoer in Leiden bestaat voornamelijk uit de Intercity en Sprinter treinen van de Nederlandse Spoorwegen en de stads en streekbuslijnen van Arriva. Daarnaast doen streekbussen van Connexxion Leiden aan. Leiden beschikt over drie stations: Leiden Centraal, Leiden Lammenschans en De Vink.
schiphol taxi Leiden
Station Leiden Centraal 9292.nl.
Neem contact met ons op: 0900 9292 090, p/m max. Naar de homepage. Station Leiden Centraal. Station Leiden Centraal. Tijd Richting Platform Reisdetails. Den Haag Centraal. Stopt ook in Laan v NOI, Schiedam C, Rotterdam Blaak. Stopt ook in Heemstede-A.
schiphol taxi Leiden
Wat voor openbaar vervoer is er allemaal in Leiden? Uni FAQ Nederlands.
Alle vragen in deze categorie. Wat voor openbaar vervoer is er allemaal in Leiden? Naast de drie treinstations Leiden Centraal Station, Leiden Lammenschans en Leiden De Vink wordt in Leiden met name de bus gebruikt om op de plaats van bestemming te komen.
Openbaar vervoer Gemeente Oegstgeest.
In de weekenden rijden er nachttreinen die stoppen op het centraal station van Leiden. In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag rijdt er ieder uur een trein. Voor informatie en de dienstregeling, kijk op de website van de NS. De bus routes en dienstregeling in Oegstgeest vindt u op de website van Arriva. U kunt uw reis ook plannen via de website 9292. U kunt als inwoner van Oegstgeest gebruik maken van een vorm van aanvullend openbaar vervoer, een soort kruising tussen de bus en de taxi.
Openbaar Vervoer Leiden Toerisme.
Openbaar vervoer in Leiden. Leiden heeft een klein maar goed werkend openbaar vervoer netwerk. In principe is het niet nodig om gebruik te maken van het openbaar vervoer wanneer u bezienswaardigheden of musea gaat bezoeken binnen de stadsgrenzen. Als u echter naar bijvoorbeeld Noordwijk, Katwijk of Lisse wilt kan het openbaar vervoer goed van pas komen.
Vervoer Leiden Stad van Ontdekkingen.
Naar Leiden met het OV. Leiden is met de auto goed bereikbaar, maar ook met het openbaar vervoer. Plan jouw bezoek. Naar Leiden met het OV. Leiden is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit alle richtingen stoppen er treinen op station Leiden Centraal.
Openbaar vervoer rond 3 oktober Sleutelstad.nl.
Openbaar vervoer rond 3 oktober. Leiden, 22 september 2002, 2119: Leiden. In verband met de 3 oktoberfeesten zijn de volgende busdiensten rond de viering van Leidens Ontzet aangepast: Lijn 11/43: Op 3 oktober alleen richting station via Zernikendreef-Albinusdreef r.a Wassenaarseweg r.a Rijnsburgerweg r.a Bargelaan Station.

Contacteer ons