Meer resultaten voor reizen met het openbaar vervoer

reizen met het openbaar vervoer
ANWB Reisplanner ov route openbaar vervoer plannen.
Reizen met het openbaar vervoer. Reizen met het openbaar vervoer heeft een hoop voordelen: het is relatief goedkoop, milieuvriendelijk en in bijvoorbeeld de trein of bus kan je lekker onderuitzakken met de krant of alvast werk voorbereiden of huiswerk maken.
cheap
Nieuwe app voor chipkaartloos ov-reizen NRC.
Foto Remko de Waal/ANP. Reizen in het openbaar vervoer kan vanaf donderdag op een nieuwe manier zonder ov-chipkaart. Plannen en betalen van trein, tram en bus gaat via de app Tranzer op de smartphone. Alle vervoerders voor het spoor werken mee, Connexxion ook voor busvervoer. De Rotterdamse vervoerder RET is aangesloten, het Amsterdamse GVB volgt binnenkort. Ook taxivervoer in heel Nederland kan via de app worden geboekt. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste 5 artikelen hebben we u cadeau gedaan. Ook dit artikel lezen? Neem nu een abonnement bij NRC. Dat is in een paar minuten geregeld. Ik ben al NRC-abonnee. Volledig toegang tot alle artikelen. Veel minder advertenties op nrc.nl. Altijd en overal te lezen op mobiel, tablet of desktop. Neem nu een abonnement op NRC Handelsblad of nrc.next, met volledig toegang tot nrc.nl.
mkb brandstof
Reisplanner. Mijn RET.
Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Geef me 5 minuten extra overstaptijd. Van en naar de halte. Voor je reis. Tijdens je reis. Na je reis. Over de RET. Werken bij de RET. English version RET Home. RET.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen.
beveiligingscamera
9292 reist met je mee 9292.nl.
Bekijk alle verstoringen. Er gebeurt veel in het openbaar vervoer in Nederland. De meest relevante berichten over het OV, evenementen die goed met het OV bereikbaar zijn en OV-voordeeltjes lees je hier. 50 jaar metro in Rotterdam. Laatste update: vrijdag 9 februari 2018 1200: Riveer in 9292 Reisplanner. Laatste update: vrijdag 9 februari 2018 1100: Carnaval 2018. Laatste update: donderdag 25 januari 2018 1100: Proef met één kaartje voor trein en bus. Laatste update: woensdag 31 januari 2018 0930: Overzicht cashloos reizen in het OV.
Fedja van Huet
Steffie vertelt. Hoe reis je met het openbaar vervoer? Steffie.nl.
Je staat al aangemeld voor mijn nieuwsbrief. Zoeken Zoeken Zoek. Reis jij weleens met het openbaar vervoer? Of wil je dat graag doen? Tegenwoordig kan dat alleen nog met de OV-chipkaart. Steffie legt precies uit hoe dat werkt! Ga naar de website.
Reizen met openbaar vervoer Autismewegwijzer.
Als je zelf met de trein of bus kunt reizen, ben je veel minder afhankelijk van anderen. Het kan tijd en moeite kosten om te leren reizen met het openbaar vervoer, maar voor veel mensen is het ook zeer de moeite waard!
Losse kaarten 9292.nl.
Het lagere instaptarief verkleint de negatieve gevolgen als er iets mis gaat met uitchecken. Leeftijdsgrens kinderen in het OV. Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen.
OV-chipkaart Hoe werkt het reizen?
Hoe werkt het reizen? De OV-chipkaart is het vervoerbewijs voor het openbaar vervoer in Nederland. Met een OV-chipkaart op zak hoef je niet meer na te denken over strippenkaarten, metro of treinkaartjes. Met één kaartje in de trein, tram, bus en metro.
Reizen met het openbaar vervoer in Itali. Treinen, bussen en metro's' in Rome, Napels, Milaan, Florence en meer.
Hieronder vind je informatie over het openbaar vervoer in Itali. In steden als Rome, Napels en Rome kun je je met de metro gemakkelijk, snel en goedkoop verplaatsen. Toeristen kunnen een kaart aanschaffen waarmee je voordelig met het openbaar vervoer kunt reizen.

Contacteer ons