Op zoek naar openbaar vervoer terschelling?

openbaar vervoer terschelling
Bushalte Haven, West-Terschelling 9292.nl.
aan het laden. Naar details pagina Toon op kaart. centraal punt Bibliotheek Terschelling. overig Visserijmuseum Aike van Stien. museum Museum t Behouden Huys. museum West Terschelling. centraal punt Gemeentehuis Terschelling. overig Zorgcentrum De Stilen. Naar details pagina Toon op kaart.
webhosting
Vervoer op Terschelling fiets, taxi, bus.
Een groot gedeelte van het jaar hebt u bij ons al een ruime hotelkamer met eigen douche en toilet, een ruime keuken en een knapperend houtvuur voor 30 euro per persoon per nacht! Over het hostel. Vervoer op Terschelling. De boot naar Terschelling.
spaar
OV-chipkaart vanaf volgende week geldig op Terschelling Nieuws Terschelling Skylgenet.nl Terschelling online.
Tot nu kon er op de Waddeneilanden nog steeds alleen met contant geld betaald worden in het openbaar vervoer, maar daar komt nu verandering in. De OV-chipkaart wordt, na de landelijke uitrol in 2012, ook eindelijk op de eilanden een geldig vervoersbewijs. Hierdoor kunnen ook abonnementen, zoals bijvoorbeeld het Studentenreisproduct, op de eilanden gebruikt worden. De nieuwe electrische bussen op de haven van Terschelling van Arriva pic.twitter.com/cELpaka1gS.
gwo working at heights course
Busdienst Openbaar Vervoer Terschelling Arriva.
Arriva busdienst Terschelling. Welkom op de website van de openbaar vervoer busdienst van Arriva op Terschelling. Hoe ziet het openbaar vervoer er vanaf 2017 uit na het ingaan van de nieuwe concessie op Terschelling! Vanaf 1 januari rijden we met nieuwe volledig elektrisch aangedreven bussen.
Vervoer op de Waddeneilanden.
Vervoer op de Waddeneilanden. Wij verzorgen het openbaar vervoer op de Waddeneilanden Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling en Vlieland. Heb je een familiefeest, jubileum of een andere reden om een groep mensen over het eiland te vervoeren? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen!
Tarieven op de Waddeneilanden.
Tarieven op de Waddeneilanden. Wij verzorgen het openbaar vervoer op de Waddeneilanden Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling en Vlieland. Op Ameland kan je reizen met de OV-chipkaart. Je betaalt per zone, reis je binnen 1 zone dan betaal je 150, eur per rit en voor 2 zones betaal je 225, euro per rit.
Dienstregeling van de busdienst op Terschelling.
h Rijdt dagelijks tot Midsland VMBO. Van West Terschelling haven naar Paal 8 en terug: lijn 2. Van West Terschelling haven naar Paal 8 via Midsland Noord. let op: van 9 januari t/m 15 februari wordt lijn 2 niet gereden.
Openbaar vervoer op Terschelling: bus op Terschelling.
Ook ligt de dienstregeling voor u uitgeprint bij de voordeur van het hotel. Het fijne van het openbaar vervoer op Terschelling is dat u geen OV-chipkaart nodig heeft om mee te reizen, zoals aan de vast wal. U stapt voor een paar euro gewoon in en geeft aan waar u moet zijn, zodat de buschauffeur of chauffeuse u precies kan vertellen bij welke halte u uit kunt stappen.
REISINFORMATIE Vervoer naar en op Terschelling Wiegman Verhuur Terschelling.
U bespaart dan op een dure overtocht van Harlingen naar Terschelling en vica versa. Openbaar vervoer op Terschelling. Op Terschelling rijden bussen van Arriva. Deze rijden volgens schema en hebben meestal aansluiting op de boot die aankomt / vertrekt bij de haven op West Terschelling.

Contacteer ons