Zoeken naar openbaar vervoer van deur tot deur

openbaar vervoer van deur tot deur
NS Reisplanner.
dossiers tags nieuwsbrief zoeken. u bent hier reizen. Plan je reis van deur tot deur met de realtime reisplanner van GoAbout. GoAbout.com is de eerste realtime reisplanner voor heel het openbaar vervoer. De 9292 reisplanner geeft bijvoorbeeld alleen statische reisinformatie en houdt geen rekening met vertragingen en storingen. De NS reisplanner doet dat wel maar beperkt zich tot de trein. Bij GoAbout.com krijgt u niet alleen een actueel reisadvies voor de trein zoals bij de NS Reisplanner maar ook over het overig openbaar vervoer.
taxi regio
Plan uw reis.
Travel information in English. 2016 Veolia Transport Nederland. Voor uw gebruiksgemak maakt deze website gebruik van Cookies.
taxi regio
OV9292 Routeplanner Brengt U van Deur tot Deur.
Ook wensen we de OV Werkgevers overheid en tevens het zakenleven te bemoedigen gedurende het doen van hun taken in het publiek transport. ov9292 van deur tot deur. 9292 is een coöperatie van een groot aantal OV bedrijven in Holland. Wij verschaffen mede namens hen OV inlichting. Dat ageren wij mede door reizigers info via deze site en applicatie te doneren doch bovendien mede door het geven van Openbare Data. Uit deze jaar-cijfers is gebleken dat ov9292 in 2012 doch maar liefst 458 miljoen maal reizigers info gaf t.o.v. 155 miljoen over het jaar 2011. maar niet alleen het bezoekersaantal aangaande de web-site rees beduidend maar ook de applicatie word in 2012 steeds meer gevraagd.
taxi regio
9292 reist met je mee.
Dan bewaren we ze voor je tot je ze nodig hebt en nog iets langer. Deze opgeslagen reisadviezen kan je ook onderweg op je mobiel of tablet bekijken. Thuis plannen onderweg bekijken. Plan van deur tot deur. Meer over het account Nieuw account maken. Stel deze via Twitter of WhatsApp! 9292 in gesprek met de reiziger. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook. Daarnaast kun je ook je vragen stellen over het openbaar vervoer via Twitter of WhatsApp met nummer 06-2892.9292. Op LinkedIn staat het laatste nieuws over 9292 en kun je mee discussiëren over verschillende onderwerpen. Overzicht Online Media van 9292.
stalen deur
9292ov.nl OV-reisinformatie en routeplanner voor bus trein metro tram en veerboot.
9292ov.nl openbaar vervoer routeplanner voor bus trein metro tram veerboot taxi met vertrektijden vertragingen dienstregelingen tarieven OV-chipkaart en OV nieuws.
9292OV Met 9292OV Goed op Weg.
Voor op je tablet of laptop/notebook. Als je op de onderstaande button klikt kun je meteen je App downloaden en installeren. 9292OV reist met je mee van deur tot deur Waar zou jij zijn zonder het Openbaar Vervoer? Posted by Marten at 0943. Sign in with Twitter Sign in with Facebook. you MUST enable javascript to be able to comment. Last reply was 4 months ago. View 4 months ago. Ondanks het feit dat ik al vorig jaar deze zelfde klacht heb gemeld blijft dezelfde info gegeven worden.
Van deur tot deur Arriva.
Iets verloren of gevonden. Van deur tot deur. Van deur tot deur. Van deur tot deur. Selecteer uw regio Selecteer uw regio. 22 maart 2016 0800 Gemiddeld rapportcijfer 75 voor Arriva in OV-klantenbarometer. 18 maart 2016 1503 Dienstregeling en geldigheid studentkaart tijdens Goede Vrijdag en Pasen. 11 maart 2016 1500 Bad Nieuweschans-Leer geen treinen maar bussen. Arriva op Twitter @arriva_NL. 23 maart 2016 1658 Groningen Delfzijl de beperkingen als gevolg van een stroomstoring zijn voorbij. De dienstregeling wordt weer hervat.
Deur tot deur Producten NS.
Een OV-fietsabonnement voor 10 per jaar. Lees meer Direct bestellen. Van deur tot deur. Meer Van deur tot deur. De makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van uw reis. Lees meer Direct bestellen. Gemakkelijk en snel van én naar het station tegen een aantrekkelijke prijs. Vanaf 6 per rit. Lees meer Direct bestellen. Uw fiets snel en veilig stallen. Vanaf 55 per jaar. Lees meer Direct bestellen. Naast de trein soms de auto. Vanaf 5 per maand. Lees meer Direct bestellen.
Halte halte vervoer complementair aan deur tot deur vervoer De Lijn.
Halte halte vervoer complementair aan deur tot deur vervoer. Met enkel het aanbod van toegankelijk halte tot halte vervoer van De Lijn kan niet worden voldaan aan alle vragen voor aangepast vervoer. De Lijn verleende haar medewerking in de opvolging van het onderzoek van MOW departement Mobiliteit en Openbare Werken. In 2013 ging die op zoek naar een optimale structuur voor de vervoersorganisatie en de dispatching van het aangepast deur tot deur vervoer vanuit mobiliteitscentrales aangepast vervoer MAV. Dit deed die d.m.v. de studie Businessplan voor een gebiedsbedekkend complementair en geïntegreerd toegankelijk vervoersysteem in Vlaanderen.

Contacteer ons