Meer resultaten voor openbaar vervoer bus

openbaar vervoer bus
9292 reist met je mee 9292.nl.
Neem contact met ons op 0900 9292 090 p/m max. De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie willen geven die je nodig hebt om te reizen met het OV. Er wordt hard gewerkt aan het responsive maken van de 9292 website het goed tonen van OV-reisinformatie op elk type smartphone en PC. Je kijkt nu naar een bijgewerkte versie gemaakt op basis van jullie feedback. 9292 reist met je mee.
Schiphol taxi bus
U-OV Bus en Tram in de Regio Utrecht.
Vanaf zaterdag 4 februari zal een pendeldienst gaan rijden ter ondersteuning. OV in en rondom Utrecht verandert vanaf 1 juli uw mening telt! Dinsdag 24 januari 2017. Het openbaar vervoer in en rondom de stad Utrecht verandert snel. Steeds meer reizigers maken gebruik van de bus en tram. Tram Uithoflijn rijdt voor het eerst in het echt en virtueel. Woensdag 18 januari 2017. Woensdag 18 januari heeft de eerste tram voor de Uithoflijn die in de december is aangekomen een rit gemaakt op het remiseterrein. 0900 5252241 Maandag t/m vrijdag 8.00 uur tot 20.00 uur. Vergeten uit te checken? Abonneer u op U-OV alert.
Schiphol taxi bus
Openbaarvervoer en Groepsvervoer Schiermonnikoog.
Arriva vervoert u graag van de boot naar uw bestemming op Schiermonnikoog. Op de veerdam wachten de bussen op de aankomst van de boot. Er is dus bij aankomst van de boot altijd een aansluitende bus. Omgekeerd zijn onze bussen op tijd op de veerdam zodat u weer op tijd bent voor uw bootreis terug. De dienstregeling van de bus sluit aan bij de dienstregeling van de veerdienst. Op drukke dagen rijden er al een half uur voor de aangegeven tijden bussen naar de veerboot. Op zulke dagen kan het zijn dat een volle bus uw halte voorbij rijdt zonder te stoppen. Blijf dan gewoon nog even staan er komt dan altijd nog een bus.
Schiphol taxi bus
Home Connexxion.
Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Dienstregeling / haltevertrektijden Zoek dienstregeling. Of zoek een halte. Op stap in de Voorjaarsvakantie? Probeer de voordelige Kids Dagkaart! Op stap in de Voorjaarsvakantie? Probeer de voordelige Kids Dagkaart! Download de Connexxion app. 25 januari Connexxion begroet miljoenste R-net reiziger. 21 december Tarieven 2017 Valleilijn. 15 december Connexxion winnaar OV-concessie Amstelland-Meerlanden. Bekijk al het nieuws.
Schiphol taxi bus
9292 reist met je mee.
9292 in gesprek met de reiziger. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook en Instagram. Daarnaast kun je ook je vragen stellen over het openbaar vervoer via Twitter of Facebook Messenger. Op LinkedIn staat het laatste nieuws over 9292 en kun je mee discussiëren over verschillende onderwerpen. Overzicht Online Media van 9292. 9292 reist met je mee. Telefoonnummer 0900 9292 090 p/m. Fiets mee in het OV. Huisdieren in het OV. Voordeel in het OV.
Schiphol taxi bus
Busdienst Openbaar Vervoer Terschelling Arriva.
Wij rijden met de nieuwste bussen. Ruime en gezellige bussen. Vanaf 2017 rijden wij met elektrische bussen. Welkom op de website van de openbaar vervoer busdienst van Arriva op Terschelling. Hoe ziet het openbaar vervoer er vanaf 2017 uit na het ingaan van de nieuwe concessie op Terschelling! Vanaf 1 januari rijden we met nieuwe volledig elektrisch aangedreven bussen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn zetten wij de wijziging voor u op een rijtje. Het eiland wordt verdeeld in 2 zones. U kunt uw OV-chipkaart gebruiken of afrekenen met pinpas. Opladen is mogelijk in de bus en binnenkort ook in de terminal van Doeksen.
Schiphol taxi bus
Openbaar vervoer Maastricht I OV info bus en trein Maastricht Bereikbaar.
Volg ons ook via. Maastricht Bereikbaar laat u graag ervaren dat u met het openbaar vervoer gemakkelijk in Maastricht en de regio reist. Ook voor uw woon-werkverkeer is de trein of bus een prima alternatief voor de auto. René Kleintjens over het OV.
Bus tram metro boot.
Wil je reizen met de bus tram en/of metro? We vertellen je op deze pagina hoe je dat het beste kunt doen. Toegankelijkheid van de bus tram en metro. Reis je met het regionaal openbaar vervoer en wil je graag weten hoe je reist met de bus tram of metro? We leggen het je hier uit. Reizen met een rolstoel. In de bus mag je met je rolstoel reizen. De rolstoel moet bij sommige busmaatschappijen wel voldoen aan maximale afmeting. Per maatschappij verschillen de maximale afmetingen. De meeste haltes zijn toegankelijk voor rolstoelen. Veel bussen hebben een verlaagde instap of een loopplank zodat je makkelijk in kunt stappen. Je kunt de chauffeur natuurlijk ook altijd om hulp vragen. Reizen met een scootmobiel.
OV REISINFO Openbaar vervoer reisplanner Trein tram metro en bus reisinformatie.
Trein Bus Tram Metro Alle. Actueel Werkzaamheden vertragingen en stakingen. OV REISINFO START OVER ENKELE DAGEN TOT DIE TIJD VINDT U HIER REEDS ENKELE LINKS.

Contacteer ons