Op zoek naar openbaar vervoersbedrijven?

openbaar vervoersbedrijven
Regionaal openbaar vervoer Wikipedia.
In feite is het regionaal openbaar vervoer het openbaar vervoer minus het hoofdrailnet. Al het regionale openbaar vervoer valt onder de Wet personenvervoer 2000; een groot deel is openbaar aanbesteed. De Federatie Mobiliteitsbedrijven Nederland FMN is een samenwerkingsverband van de vervoersbedrijven Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia Transport.
adwords
Plan een zorgeloze rit met onze nieuwe app De Lijn.
Met één app plan je een reis met het openbaar vervoer in heel België. De app stippelt voor jou de meest interessante route uit. Ook als je moet overstappen op de trein of een bus of tram in Brussel of Wallonië.
Ranking
Openbaar vervoer Stad Brussel.
Het centrum van Brussel is goed toegankelijk via openbaar vervoer zoals trams, metro, trein, bus en waterbus. Metro, tram en bus. Het openbaar vervoer metro, trams en bussen wordt vooral beheerd door de Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer in Brussel MIVB.
gdpr full text
Openbaar vervoer Wikipedia.
6 Zie ook. Collectief openbaar vervoer bewerken. Met de term Openbaar vervoer worden over het algemeen de lijndiensten van het collectief openbaar vervoer aangeduid. Deels is dit gratis openbaar vervoer. Onder openbaar vervoer valt.: stads en streekvervoer. openbaar vervoer te water.
Welkom bij ACV-Vervoer ACV OPENBARE DIENSTEN.
Toch is er nog altijd veel ruimte voor verbetering. Meld hier jouw problemen over en ervaringen met het sanitair voor chauffeurs van De Lijn! Nuttige publicaties voor het personeel van de sector Vervoer. De medewerkers van sector vervoer van ACV-Openbare Diensten.
Sterk openbaar vervoerbedrijf ACV OPENBARE DIENSTEN.
Uit studies blijkt nu dat De Lijn het in vergelijking met buitenlandse openbaar vervoersbedrijven helemaal niet slecht doet. En ook binnenlandse studies wijzen uit dat De Lijn geen verkwistend overheidsbedrijf is. Een privatisering van De Lijn maakt het collectief Openbaar vervoer niet noodzakelijk goedkoper!
Openbaar vervoer in Nederland Wikipedia.
Het regionale openbaar vervoer wordt door de provinciale overheden via openbare aanbestedingen verleend aan de beste vervoerder. De grootste regionale vervoerders in Nederland zijn: Veolia, Connexxion, Qbuzz en Arriva. In de drie grote steden is het openbaar vervoer nog in handen van de oude inmiddels verzelfstandigde stedelijke vervoersbedrijven.
Openbaar vervoer in België Wikipedia.
Het regionale openbaar vervoer met trams en bussen wordt sinds de opsplitsing van de federale NMVB voornamelijk gewestelijk georganiseerd. De Lijn is actief in Vlaanderen, de TEC in Wallonië en de MIVB in Brussel, waarbij het aanbod in zekere mate overlapt. De MOBIB kaart bundelt alle vervoersbedrijven in het land.
Busje komt niet: waarom we openbaar vervoer niet moeten inruilen voor collectief vervoer België Knack.be.
Na vier jaar marktwerking in het openbaar vervoer moest het private Bureau Berenschot in opdracht van het Nederlandse ministerie een evaluatie uitvoeren. Berenschot moest vaststellen dat de liberalisering niet zorgde voor de groei van het openbaar vervoer, of zelfs tot een substantiële verbetering van de kostendekkingsgraad.

Contacteer ons