Meer resultaten voor eindhoven openbaar vervoer

eindhoven openbaar vervoer
Openbaar vervoer in Eindhoven Wikipedia.
De stoptreinen naar Tilburg en s-Hertogenbosch stoppen ook in Eindhoven Strijp S. Er zijn plannen voor een intercitystation Acht, waardoor een sneller verbinding vanuit het noorden ontstaat met Eindhoven Airport. Het centraal station in Eindhoven vormt samen met busstation Neckerspoel het primaire knooppunt van openbaar vervoer in Eindhoven.
VPN
Reizen met Bravo / Bus Bravo.
Busvervoer is de basis van het openbaar vervoer in Brabant. Met snelle en frequente verbindingen, stads en streekbussen, een groot netwerk van buurtbussen in dunbevolkte gebieden en de flexbussen in Zuidoost-Brabant, kom je op de meeste plekken in de provincie.
Taxi Eindhoven
Home Hermes.
Service en contact. Openbaar vervoer regio. Waar wil je heen? Opties Minder opties. Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Toon mijn reis. Dienstregeling / haltevertrektijden Zoek dienstregeling. Of zoek een halte. Bravo, het OV merk in Brabant. Alles over reizen in Brabant.
doorn
Lijnenoverzicht Openbaar Vervoer Stadsdienst Eindhoven Nederland.
In aanvulling op het bovenstaande rijden in Z-O Brabant de volgende scholierenlijnen. Lijn 603, Eindhoven, Station Fontys Fliednerstraat. Lijn 604, Eindhoven, Station Sterrenlaan. Lijn 608, Eindhoven, Station Internationale school. Lijn 611, Maarheeze Valkenswaard. Lijn 614, Eindhoven, Station Jozef Eliasweg. Lijn 621, Sterksel Valkenswaard.
tafelzeil
Openbaar Vervoer Plan je Bezoek This is Eindhoven. This is Eindhoven.
In en rondom Eindhoven kun je makkelijk en snel reizen met het openbaar vervoer. Zo telt de stad twee treinstations en tientallen busverbindingen. Daarnaast staan er in de stad genoeg taxis klaar om jou van A naar B te brengen.
Eindhoven taxi
Openbaar vervoer.
Als u op NS-station Eindhoven aankomt gaat u het perron af, onderaan de trap rechtsaf en via de uitgang aan de noordzijde naar het busstation. Loop 25 meter schuin naar rechts en u ziet de universiteitsgebouwen liggen op zon acht minuten loopafstand.
Station Eindhoven 9292.nl.
Contact en service. Veelgestelde vragen OV-bedrijven Meer informatie en route. Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 9292 090, p/m max. Naar de homepage. De vertrektijden zijn momenteel niet beschikbaar. Omgeving Toon op kaart: Eindhoven.
Openbaar vervoer Eindhoven Airport.
Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Naast de terminal is de bushalte waar je in en uit kunt stappen. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar. Deze reis duurt 20 minuten.
Openbaar vervoer Marathon Eindhoven.
Het evenement vindt plaats in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het trein en busstation. Vanwege de grootschaligheid van Marathon Eindhoven zal de binnenstad moeilijker bereikbaar zijn met de auto. Wij raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te reizen.

Contacteer ons