Meer resultaten voor plan reis met openbaar vervoer

plan reis met openbaar vervoer
Reisplanner. Mijn RET.
Route Snelste route Minste overstappen Minste lopen. Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Geef me 5 minuten extra overstaptijd. Van en naar de halte. Voor je reis. Tijdens je reis. Na je reis. Over de RET. Werken bij de RET.
reizen afrika
Plan je reis met HTM HTM.
Nieuws Ontdek t met HTM Zakelijk Onze organisatie, vacatures en stages Sitemap 0900 4864636 / WhatsApp 06 53369754. Elke werkdag van 0700: 2200: uur, zaterdag 0800: 2200: uur en zondag 0900: 2200: uur gebruikelijke belkosten. Plan direct je reis. Top Facebook Twitter.
mkb
Reisplanner Reisinformatie NS.
Reizen met een functiebeperking. Uw reis voorbereiden. Extra voorzieningen in de trein en op het station. Rolstoel, scootmobiel en aangepaste driewieler. Reizen met een OV-chipkaart. In en uitchecken. Voorzieningen op het station. Voorzieningen in de trein. NS op uw Mobiel.
wasdroger
9292 reist met je mee 9292.nl.
Bekijk alle verstoringen. Er gebeurt veel in het openbaar vervoer in Nederland. De meest relevante berichten over het OV, evenementen die goed met het OV bereikbaar zijn en OV-voordeeltjes lees je hier. 50 jaar metro in Rotterdam. Laatste update: vrijdag 9 februari 2018 1200: Riveer in 9292 Reisplanner.
Fedja van Huet
Reisplanner.
Verloren voorwerp melden. Contact met Arriva. Niet tevreden, geld terug. Arriva OV Servicepunten. Ingeklapt Over Arriva. Dit zijn wij. Werken bij Arriva. Arriva en social media. Ik wil een reis plannen. Voorkeur voor een vervoersmiddel? Ingeklapt Extra opties Minder opties.
Reis plannen Connexxion.
Met de reisplanner plan je makkelijk een reis van A naar B. Door heel Nederland, met alle vervoerders en vervoersvormen. Zoek op straatnaam, plaats, of station. Waar wil je heen? Met welke vervoermiddelen wil je reizen? Opties Minder opties. Toon mijn reis.
ANWB Reisplanner ov route openbaar vervoer plannen.
De combinatie van auto en treinreis hoeft helemaal niet zo ingewikkeld of tijdrovend te zijn als vaak gedacht wordt. Er zijn namelijk meer dan vierhonderd PR Parkeer en Reis terreinen waar je heel goedkoop kan parkeren om verder te gaan met de trein. Ook is het zo dat als je in de routeplanner je treinreis plant, je in het routekaartje de parkeerplaatsen kan opvragen. Zo zie je in een oogopslag waar in de buurt van jouw treinstation de PR terreinen en goedkoopste parkeerplaatsen zijn. Tips ov routeplannen. Je kan in de routeplanner ook een tussenstop inplannen, als je bijvoorbeeld naar het treinstation wilt wandelen, fietsen of rijden en je voor het vervolg van je route de trein pakt. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie onderweg in de trein of ander openbaar vervoer kan meenemen.
U-OV Reisplanner.
Plan mijn reis. Acties en campagnes. Visit the Utrecht area. Bezoek Utrecht en omstreken. Mijn reis betalen. Reizigers met een handicap. Hoe reis ik met het OV? Algemene voorwaarden stads en streekvervoer. Bel of bezoek ons. 0900 5252241 Maandag t/m vrijdag 8.00 uur tot 20.00 uur.
9292.nl 2 dagen onbereikbaar. Deze reisplanners werken wel.
In Google Maps kun je niet alleen een reis plannen voor de auto, maar ook voor het openbaar vervoer. Google Maps maakt gebruik van realtime informatie via stichting Open Geo. GoAbout is een soort 9292, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je aangeven dat je deel van de reis met de fiets of de auto wil afleggen.

Contacteer ons